Golfclub Ookmeer bevindt zich midden in Amsterdam. Je kunt ons vinden op het sportcomplex Ookmeer, samen met diverse voetbalverenigingen. Onze fairways bestaan uit voetbalvelden. Onze greens liggen aan de rand van deze velden.

We zijn een laagdrempelige vereniging met als motto:

'Golf is een volkssport'.  Hier krijg je voor een klein bedrag, veel waar voor je geld.

Je kunt bij ons hard werken aan je techniek en precisie.

We hebben een 9 holes baan (4 x par 4 en 5 x par 3). Doordat er veel water achter de greens ligt, is het van belang om secure te spelen, wil je een goed resultaat kunnen neerzetten.

Ook hebben we een 9 holes (shortgolf) par 3 baan waar je goed kunt werken aan je chip- en pitchwerk en we beschikken ook over een drivingrange.

Op de drivingrange met 8 overdekte afslagplaatsen kun je tot ruim 150 meter prima uit de voeten. Als je verder wilt en kunt slaan moet je de baan in. We willen natuurlijk niet hebben dat onze buren van de boogschietvereniging de ballen om de oren krijgen.