We hebben verschillende wedstrijden, zowel 1-daagse als wedstrijden over een periode.

Op de grote baan:

Maandagochtend wekelijks: Ladiesday (inloop), start 10.30 uur over 9 holes

Dinsdag wekelijks: Competitie (inschrijven), start 10.00 uur zomer en 10.30 uur winter over 18 holes

Woensdagochtend wekelijks: Inloopwedstrijd start 10.30 uur over 9 holes

Elke laatste vrijdag van de maand: Hoge handicapwedstrijd (inschrijven) start 12.30 uur over 9 holes

Hoge/lage 9 holes wedstrijd

De laatste vrijdag van de maand organiseert golfclub Ookmeer een hoge/lage 9 holes wedstrijd.

Bij golfclub Ookmeer organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand ook dit jaar weer een wedstrijd speciaal voor nieuwe leden en leden met een hoge handicap. De bedoeling is om leden die de golfsport nog niet zo lang beoefenen te laten begeleiden door golfers met een lagere handicap die tijdens de wedstrijd eventuele vragen beantwoorden of aanwijzingen kunnen geven.

De 9 holeswedstrijd is laagdrempelig en staat open voor alle leden van golfclub Ookmeer. Ook mogen speciaal op deze dag introducés meegenomen worden om kennis te maken met de golfsport en de sfeer te proeven bij onze golfclub.

De introducés betalen € 7,50 voor een greenfee en € 1,50 voor deelname aan de wedstrijd; voor leden is de deelname aan deze wedstrijd € 1,50.

Na afloop happy hour!

Aanmeldingen gaarne via het aanmeldingsformulier in de hal van het clubhuis of op de dag van de wedstrijd tot 12.00 uur. Wij starten de 9 holeswedstrijd om 12.30 uur.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Ben van Dijk benvandijkkapper@hotmail.com telefoonnummer of whatsapp 06 4824 8132.

Ook hebben we 1-daagse wedstrijden met een speciaal karakter:

Sinterklaaswedstrijd, Oliebollenwedstrijd, Snertwedstrijd, Beaujolaiswedstrijd, Koningsdagwedstrijd.

Tijdens de zomerstop van het voetbal worden de volgende wedstrijden georganiseerd op de grote baan:

Woensdagavond wekelijks: Inloopwedstrijd start 18.45 uur over 9 holes

Cross-country: op 2 zondagen begin en eind van het zomerseizoen, 18 holes over een speciaal parcours.

4-bal competitie: op 2 zaterdagen begin en eind van het zomerseizoen, 18 holes matchplay-greensome

per team van 2 personen. Tussentijds vinden de poulewedstrijden plaats.

Bedrijven- en teamcompetitie: op 6 maandagavonden, open voor teams van 4 personen (ook voor niet-leden).

Vossenjacht: op een zondag spelen de pro’s 9 of 18 holes en zetten de par. De deelnemers strijden tegen het

slechtste resultaat van de pro’s.

Strokeplay kampioenschap: 1 weekend.

Het Ookmeer Open:  2- daagse wedstrijd op zaterdag en zondag voor golfers van buiten en eigen leden.

De wedstrijden op de grote baan zijn alleen toegankelijk voor leden met een volledig lidmaatschap,

m.u.v. bedrijven- en teamcompetitie en het Ookmeer Open.

Leden met een aangepast lidmaatschap (voor de shortgolfbaan) kunnen ook meedoen tegen een gereduceerd tarief.

Op de shortgolfbaan spelen we vanaf 22 september om de 14 dagen op zaterdag een shortgolfcompetitie.

Deze competitie wordt gespeeld om het najaars- en winterkampioenschap.

Kijk voor data in de digitale agenda.