Local rules renovatie tweede fairway deel van Hole 5

Zoals u al enige tijd heeft gemerkt is het tweede deel van de fairway van hole 5 ontdaan van haar toplaag en is er een behoorlijke renovatie gedaan.

Er zijn reeds regels aangegeven hoe hiermee om te gaan, doch de Rehaco en het bestuur vinden dat deze regels aangescherpt / aangepast dienen te worden naar de situatie en ervaringen die er is opgedaan.

Wat verandert er?

Local Rule benoeming van tijdelijk gebied

Het 2e voetbalveld van hole 5 wordt vanaf 10 juli 2024 tot intrekking van deze regel beschouwd als Ground Unther Repair (GUR-of in het Nederlands Grond in Bewerking)

Dit betekent dat het niet meer out of bounds is en u geen nieuwe bal met bijtelling van een strafslag meer hoeft te slaan (u mag dat natuurlijk wel, aan u de keuze).

De hele uitleg kun je hier lezen.

Belangrijke info voor het zomer programma bij Golfclub Ookmeer

Nu de woensdagmorgen wedstrijd met zomerreces is , staan de dames van de woensdagavond te springen om hun wedstrijd te organiseren.

De eerste woensdagavond wedstrijd is a.s. woensdagavond 5 juni om 18:30 uur.

Anita en Joa rekenen op jullie komst graag aanwezig zijn om 18:15 uur om je scorekaart op te halen. Inschrijven ter plaatse!!!!!

Wij zijn op zoek naar:

Marshalls: die 1 x per week een halve dag dienst willen doen.

Voor informatie kun je terecht bij het bestuur.. voorzitter@golfclubookmeer.nl

Bezoekers

Reserveren starttijd 020 411 1118

Drivingrange:

Is op maandag en woensdag  geopend van 09.00 tot 17.00 uur, op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 15.00 uur,  i.v.m. ballenrapen, zodat op woensdag en vrijdag gemaaid kan worden. Op  vrijdag is de drivingrange open van 09.00 tot 21.00 uur.​​

Op zaterdag en zondag is de drivingrange geopend van 09.00 tot 17.00 uur

Horeca

Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur.

Weekend van 09.00 - 17.00 uur

Elke week kun je onder het kopje wedstrijden het verslag en de uitslagen

lezen van de dinsdagwedstrijden.

Kijk ook onder Andere Tijden Golf voor nostalgische verslagen uit 2007

tot en met 2014.

Zorgeloos golfen met NGF Verzekeringen

Twijfel je weleens over het verlengen van je golflidmaatschap? En is jouw volgende golfreis in binnen- en/of buitenland eigenlijk wel goed verzekerd? Overweeg dan de contributie- of reisverzekering van de NGF zodat je onbekommerd van jouw favoriete sport kan genieten.

Lockers

Als je graag een locker wilt dan kun je mailen naar:

Lockeradministratie@golfclubookmeer.nl

André Buckert neemt dan je aanvraag in behandeling.

Contributie 2024

Onder het kopje Club vind je de bedragen voor 2024.

Heb je een locker dan is het jaarbedrag € 35,00.