Het lidmaatschap is bij ons zeer betaalbaar.

Onze jaarcontributie is € 252,50* voor volwassenen (>20 jaar).

De NGF-bijdrage is € 18,00 per jaar.

Totaal € 270,50 per jaar

Daarbij bieden wij het volgende aan:

• volledig speelrecht op onze baan

• een pas voor het lidmaatschap

• aanmelding bij de Nederlandse Golf Federatie en de blauwe NGF-pas

• deelname aan onze wedstrijden en/of de NGF-competities

• opleiding voor handicap 54 en examen tegen gereduceerd tarief

• EGA-Handicapregistratie

• deelname aan onze overige activiteiten

• diverse kortingen bij onze proshop

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Tussentijds aanmelden kan. Afhankelijk van de periode, wordt de contributie hierop aangepast.

Sta je al te popelen om bij ons een balletje te komen slaan, print dan snel het aanmeldformulier uit. Na invulling stuur je deze met een foto naar onze ledenadministratie, (of in de brievenbus, die bovenaan de trap in het clubhuis hangt). Zadelmaker 19, 2152 LM Nieuw-Vennep.

Naast het volledige lidmaatschap bieden wij nog het volgende aan;

BL1 lidmaatschap,

de registratie van je handicap(scores) bij de NGF inclusief je NGF-pasje. Dit lidmaatschap kost € 36,50 per jaar.

BL2 lidmaatschap

de registratie van je handicap(scores) bij de NGF inclusief je NGF-pasje en onbeperkt** speelrecht op de Shortgolfbaan. Dit lidmaatschap kost € 87,50 per jaar.

BLZ  lidmaatschap

Zomer lidmaatschap, de registratie van je handicap(scores) bij de NGF inclusief je NGF-pasje en volledig speelrecht tijdens de voetbalstop gedurende 10 weken. Dit lidmaatschap kost € 185,50 per jaar.

JL Jeugdlidmaatschap <21 jaar.

Jaarcontributie € 66,50.

**De shortgolfbaan is 7 dagen per week geopend m.u.v. enkele wedstrijden (duur ongeveer 2 uur) waarbij je uiteraard van harte welkom bent.
Bij alle lidmaatschappen blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van onze vereniging.
Mocht je door omstandigheden het lidmaatschap willen beëindigen, doe dat dan voor 1 december van het kalenderjaar, met opgaaf van reden opzegging, door een mail te sturen naar: ledenadministratie@golfclubookmeer.nl

Studenten

Studenten krijgen 20% korting op een lidmaatschap.

Opleiding en examens
HCP 54
Theorie examen voor leden gratis
Theorie examen voor niet-leden € 35,00
* niet-leden kunnen alleen examen doen na opleiding en aanmelding door onze golfpro.

Aanmeldformulieren: