top of page
1
2

Samen trainen, samen spelen. Wat je niveau ook is.

 

Leren golfen is meer dan een kunstje. Het verbeteren van je golfspel zit niet alleen in de techniek. Maar gaat hand in hand met je mindset.  De balans tussen geest en lichaam zijn hierbij essentieel.

Belangrijke uitgangspunten kunnen zijn het verbeteren van weerbaarheid, concentratie en ontspanning versus spanning. Ook ademhaling en voeding zijn daar belangrijke onderdelen van.

 

Het is de persoonlijke aandacht die ik je geef om je te laten groeien in het golfen. We kijken samen vooraf naar jouw doelen om op een creatieve manier te zoeken naar een oplossing. Dat kan zijn het effectief scoren of het verbeteren van jouw speelstrategie. Ongeacht je niveau, of je in een groepsles zit of op individuele basis. Het gaat om wat jij wilt leren of bereiken.

 

De manier waarop ik aan jou golfles geef wordt niet alleen ingegeven door mijn opleiding tot golfleraar bij de PGA en WGTF maar heeft ook te maken met mijn kennis en ervaring in de spoedeisende diergeneeskunde. Juist in deze wereld is het aanvoelen en begrijpen van mensen op het moment van spanning met het (huis)dier van belang.

 

Onafhankelijk van welke training of golfcursus je bij mij volgt, het gaat ook op een plezierige manier waar ruimte is voor sfeer, creativiteit en humor.

 

Laten we kijken of er een match is. Mail of bel mij voor een eerste kennismaking.

 

Met sportieve groet,

Suzanne Lanfermeijer: 06 55.59.7304

golfschool@golfclubookmeer.nl

 

 

 

Golfschool Ookmeer biedt zowel golflessen op individuele basis als in groepsverband.

 

(klik op het onderwerp)

Baanpermissie 

Op weg naar HCP 54  

De follow up van HCP 54 naar HCP 36

Opfriscursus

Privéles

Revalidatiegolf

Golfles voor het hele gezin 

Zakelijke of privé clinic 

 

1. Baanpermissie

Deze cursus is bedoeld voor diegene die nog geen of weinig ervaring met golf hebben, maar die het wel graag willen leren. De cursus bestaat uit 6 lessen van 1 uur en ik leer je de basis van golf, die bestaat uit het goed vasthouden van de club (grip), het zodanig staan dat je een stabiele beweging kunt maken (houding) en het goed staan richting je doel gaan (oplijnen). Dit leer je voor de onderdelen putten, chippen, pitchen, bunker en swing. Je leert ook hoe je je veilig en correct moet gedragen op en rond de golfbaan. De cursus wordt afgerond met een baanles onder begeleiding van de golfleraar.

Lestarief: 120 euro per persoon bij 6 deelnemers, exclusief ballengeld en examengeld (35 euro) en inclusief de te gebruiken golfmaterialen.

Aanvang maart, juni, september, december

 

2. Op weg naar HCP 54

De handicap 54 cursus is de perfecte opvolging van de baanpermissie cursus. Met je golf handicap mag je op veel banen binnen Nederland spelen.

De cursus bestaat uit 3 zelf te bepalen dagen van elk 2 uur. Voor je eerste golf handicap gaan we verder op de basis die we tijdens de baanpermissie cursus hebben gelegd. Ik verbeter je de techniek voor de lange slagen vanaf de tee op de drivingrange.Slagen naar de green op de chipping green. En korte slagen tot in de hole op de putting green. Uiteindelijk loop je je eerste ronde met mij op naar je handicap 54.

Lestarief: 3 lessen a 2 uur; 120 euro per persoon, exclusief ballengeld en inclusief groenfee en de te gebruiken golfmaterialen. NGF Registratie 41 euro

Aanvang maart, juni, september

 

3. De follow up van HCP 54 naar HCP 36

Deze cursus is bestemd voor mensen die hun HCP 54 hebben en die graag hun techniek willen verbeteren en/of hun handicap willen verlagen. Tijdens de cursus train ik samen met jou hoe de baan gespeeld kan worden (course management).

Lestarieven: privélessen: 55 euro uur;  5 rittenkaart: 220 euro (5 voor de prijs van 4)

10 rittenkaart: 440 euro (10 voor de prijs 8)

Groepslessen;  6 personen/6 lessen: 120 euro per persoon;   4 personen/6 lessen: 150 euro per persoon

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief ballengeld en inclusief huur van de te gebruiken golfmaterialen.

 

 

4.  Opfriscursus

Je speelt reeds golf maar je hebt behoefte om je golfspel, bijv. de basistechniek van je swing op te frissen. In overleg wordt een afspraak gemaakt voor een intake les waarbij al je basistechnieken worden doorgenomen. Aan de hand hiervan wordt bepaald waar je staat, wat je wensen zijn en wat de verbeterpunten kunnen zijn.

 

Lestarief: privélessen: 55 euro uur;  5 rittenkaart: 220 euro (5 voor de prijs van 4).; 10 rittenkaart: 440 euro (10 voor de prijs 8)

Alle genoemde bedragen zijn exclusief ballengeld en inclusief huur van de te gebruiken golfmaterialen.

 

5. Privé Golfles

Soms is het namelijk nodig om op een meer intensieve manier te werken aan je golfspel. Bij Golfschool Ookmeer kunnen zowel de beginnende- als de gevorderde golfers bij mij terecht voor privé-lessen. Aan de hand van een analyse en jouw hulpvraag stel ik een plan op. En samen trainen we om je doel te bereiken.

 

Lestarief: privélessen: 55 euro uur;  5 rittenkaart: 220 euro (5 voor de prijs van 4); 10 rittenkaart: 440 euro (10 voor de prijs 8)

Alle genoemde bedragen zijn exclusief ballengeld en inclusief huur van de te gebruiken golfmaterialen.

 

6. RevalidatieGolf

Wanneer je (tijdens het golfen) een blessure hebt opgelopen, is het nodig om te revalideren. Het doel van sportrevalidatie is om na verloop van tijd weer te kunnen sporten op het oude niveau. Behandeling kan bestaan uit het vergroten van spierkracht, betere coördinatie, verhogen van het uithoudingsvermogen en/of actieve stabiliteit stimuleren.

Lestarief: privélessen: 55 euro uur;  5 rittenkaart: 220 euro (5 voor de prijs van 4); 10 rittenkaart: 440 euro (10 voor de prijs 8)

Alle genoemde bedragen zijn exclusief ballengeld en inclusief huur van de te gebruiken golfmaterialen.

 

7. Golfles voor het hele gezin

Met het hele gezin gezamenlijk leren golfen en zijn de kinderen ouder dan 7 jaar? Volg dan deze gezinslessen. We gaan uit van een gezinssamenstelling van maximaal 4 personen, waarvan minimaal 1 volwassene. Bij het reserveren van de lessen is er veel flexibiliteit. Jullie bepalen als gezin zelf wanneer de lessen plaatsvinden.

Lestarieven: 6 personen/6 lessen: 120 euro per persoon;  4 personen/6 lessen: 150 euro per persoon

Alle genoemde bedragen zijn exclusief ballengeld en inclusief huur van de te gebruiken golfmaterialen.

 

8. Zakelijke of privé clinics

De sport- en horecafaciliteiten van Golfclub Ookmeer zijn perfect geschikt voor deze en andere sociale activiteiten. Alle facetten van de golfsport behandeld. Denk aan afslaan op de driving range, putten, chippen en gaan we de golfbeleving ervaren op de short golf (9 korte baantjes) Ervaren of onervaren, iedereen beleeft plezier aan onze sportieve mogelijkheden. In overleg stellen we een programma samen geheel omlijst door gezelligheid in een laagdrempelig Amsterdams clubhuis. Vraag naar onze op maat arrangementen.

3
4
5
6
7
8
bottom of page